Mountain Bike

Competitii Maros Bike in 2010

932
voturi

Cu bucurie va anuntam ca vom continua organizarea maratonului clujean de mountainbike si in 2010.

Rezumat Cluj Winter Race 2009

Concursul de MTB "Winter Race 2009" disputat pe 5 decembrie 2009.

Cluj Winter Race 2009

905
voturi

Cluj Winter Race a ajuns la a patra editie fiind singurul concurs de MTB Cross-Country din Romania, desfasurat iarna. Acesta este un proiect semnat de colegul meu Vlad Sabau, organizat si in acest an sub insemnele Clubului Sportiv Maros si este un concurs OPEN care isi propune sa promoveze Mountainbikeul in general si disciplina de Cross-Country in particular dar si localitatea Cluj-Napoca ca una accesibila acestui sport. Detalii si inscrieri pe www.clujraces.blogspot.com.

Data concursului: 5 decembrie 2009. Be there!

Drop’n’Roll Downhill Challenge

871
voturi

Dragi entuziasti! Bun venit la serbarea noastra de 5 ani !

Va invitam sa participati la concursul nostru, numit Drop’n’Roll Downhill Challenge, un eveniment cu adevarat unic in categoria sa, ce va avea loc in Muntii Parang (aproape de Petrosani, la 11 km) in data de 27-30 August. Chiar daca este un competitie, scopul nostru principal este de a aduna oameni pentru a participa la o manifestatie ce se desfasoara intr-un areal proaspat si neexplorat inca.

Argint la cross-country

1009
voturi

Lavinia Nicoleta Rolea, legitimata la CS Vointa Cluj a reusit clasarea pe locul II in cadrul Campionatelor Balcanice de cross-country desfasurate in orasul Niksic din Muntenegru.

Maros Bike TV: Buda Maraton 2009

Un video despre Buda Maraton desfasurat pe 1 mai 2009 in Budapesta, organizat de SportAktiv Ungaria, in Budapesta. Acest maraton a avut o lungime de 40 km. Din partea echipei Maros au participat Mihai Olar si Tudor Radu alaturi de alti 2 romani Logigan Lucian (campion national) si Boldi

Clujenii de la Vointa au traversat Alpii

1121
voturi

In perioada 18-25 iulie a avut loc cea mai dificila si solicitanta competitie de mountain-bike , Jeantex Bike Transalp 2009. La aceasta au luat parte peste 550 echipe din 40 de tari. Traseul a avut o lungime de 630 de km si a constat in traversarea Alpiilor in 8 zile pornind din Mittenwald, Germania pana in Riva, Italia , trecand prin Austria.

Csik Maraton 2009

Un film de Elisei Miron despre maratonul de mountainbike din muntii Ciucului. Filmari la start, pe la mijlocul traseului, la sosire, podium si interviuri cu Vlad Sabau, Lukacs Balint si Logigan Lucian.

Clujeni pe podium la Cupa FRCT Targu Mures

509
voturi

Echipa Maros Sport, reprezentata de sportivii Vlad Sabau, Mihai Olar si Tudor Radu a particip

High Ride Hoia

991
voturi

High Ride - concurs de MTB slopestyle, four cross, dirt jump Unde?: bike park Hoia ( Cluj ) Cand?: 1-3 Mai 2009 Ce?: MTB slopestyle, 4X, DJ MTB, DJ BMX "Ce faci de 1 Mai?" cu cat apropierea de aceasta data istorica scade, cu atat intrebarea devine mai existentiala. La urma urmei e weekend prelungit, o minivacanta de 3 zile, marcheza inceputul oficial al verii si trebuie tratat cu atentie deosebita.