Tenis de masa

CSM Provalcon Cluj pe locul II

995
voturi

Echipa de tenis de masa CSM Provalcon Cluj a reusit clasarea pe locul secund in cadrul Cupei Romaniei la seniori. Jocul final a fost perdut de clujeni in fata echipei CSS Bucuresti cu scorul de 5-2.

Etapa benefica pentru clujeni

1075
voturi

Cele doua echipe clujene inscrise in Superliga respectiv in Divizia B l atenis de masa au trecut de prima etapa obtinand rezultate promitatoare.

Tenis de Masa: Campionatele Europene de Seniori si Senioare 2009

935
voturi

Pe data de 20 iulie 2009 au avut loc tragerile la sorti pentru stabilirea meciurilor care vor avea loc in probele pe echipe la Campionatele Europene de Tenis de Masa pentru seniori si senioare.

Medalii la Praga

879
voturi

Campionatele Europene de Tenis de Masa care se desfasoara la Praga au adus rezultate bune si sperante mari.

Ritto 2009 Newsletter

26 de natiuni, 120 de sportivi, 50 de oficiali, 660 de voluntari s-au reunit la Cluj-Napoca in cadrul RITTO 2009 – cea mai mare competitie sportiva internationala anuala si cel mai important turneu paralimpic regional.
RITTO este recunoscut la nivel international ca fiind una dintre cele mai bine organizate si mai prietenoase competitii din calendarul ITTF-PARA-TT.

DESCHIDEREA TURNEULUI INTERNATIONAL DE TENIS DE MASA DIN ROMÂNIA

Din 21 mai, timp de trei zile, municipiul Cluj Napoca va găzdui, Turneul Internaţional de Tenis de Masă din România pentru persoanele cu dezabilităţi- RITTO (www.ritto.ro), eveniment internaţional de prestigiu ajuns la cea de-a treia ediţie.

Tenis de Masa: Meciuri programate la dublu

996
voturi

In cea de-a doua zi din cadrul Campionatelor Mondiale pentru Seniori de la Yokohama reprezentantii Romaniei vor disputa partide de dublu mixt dupa cum urmeaza:

Crisan Adrian / Dodean Daniela - Skirgaila Algirdas / Paskauskiene Ruta (LTU) - 29.04 - 19:30 (13:30)
Filimon Andrei / Samara Elizabeta - Assar Omar / El-Sokary Sara (EGY) - 29.04 - 20:15 (14:15)

CSM Provalcon II Cluj cu un picior in "A"

994
voturi

Dupa turneul al III lea gazduit la Cluj echipa a II-a a CSM Provalcon Cluj compusa din Soos Dezso, Ionuţ Zamblău, Vasile Robciuc, Rareş Sipoş şi Vladimir Anca, antrenor Maximilian Marchiş are sanse mari sa ajunga in "A".
In cadrul turneului echipa CSM Provalcon Cluj II a intalnit formatia de la Petrila cu care a pierdut cu scorul de 6-9 si formatia celor de la Targu-Mures cu care a castigat co scorul de 9-8. Echipa ocupa in momentul de fata locul I in seria a II-a.

Au avut paleta spartă!

1113
voturi

La sfîrşitul săptămînii trecute, Sala Polivalentă din Bistriţa a găzduit prima etapă a returului campionatului naţional de tenis de masă. Competiţia a reunit cele mai puternice echipe din ţară, printre acestea aflîndu-se şi CSM Provalcon Cluj-Napoca.

Campionatului National pe Echipe rezervat juniorilor III

1106
voturi

Sfarsitul de saptamana care tocmai s-a incheiat a programat, la Slatina, editia din acest an a Campionatului National pe Echipe rezervat juniorilor III.