Handbal

Fără punct in Ligă

563
voturi

Handbalistele de la U-Jolidon au pierdut şi ultimul lor meci din cadrul grupei B a Ligii Campionilor: in Magvassy Mihály Sportcsarnok din Győr Audi ETO KC s-a impus cu scorul de 37-26 (17-14).

Prea mici ...

558
voturi

... pentru un „război” aşa de mare: cam astfel s-ar putea rezuma evoluţia handbalistelor clujene in grupa B a Ligii Campionilor.

Infrângere usturătoare

555
voturi

Handbalistele de la U-Jolidon au pierdut şi al patrulea lor meci din grupa B a Ligii Campionilor: 21-28 (13-16) la Koprivnica, cu HC Podravka.

Atât de aproape ...

594
voturi

Handbalistele de la U-Jolidon au pierdut şi al treilea lor joc din cadrul grupei B a Ligii Campionilor: 19-20 (6-10) cu HC Podravka Koprivnica.

Infrângere onorabilă

602
voturi

U-Jolidon a pierdut, sâmbătă seara, al doilea meci susţinut in cadrul grupei C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Calificare uluitoare

616
voturi

Duminică, handbalistele de la “U” Jolidon au repurtat in Sala Sporturilor Horia Demian un succes istoric pentru handbalul feminin din Cluj: invingând, cu scorul de 23-22 (13-11) formaţia rusă

La un pas de grupele Ligii Campionilor

610
voturi

La Sala Sporturilor Horia Demian au debutat sâmbătă intrecerile din cea de-a 3-a grupă prelminară a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Handbal masculin: Juniori I au incheiat meciurile din grupe

1073
voturi

Ultimele doua etape, respectiv XIV si XV, au fost jucate de catre seria H in weekendul trecut, organizatorul turneului fiind echipa LPS Bistrita. Din pacate nici o echipa clujeana nu a ajuns pe una din primele doua pozitii ale clasamentului, pozitii ce ar fi adus calificarea in cadrul turneului semifinal.

Potaissa Turda - National Sighisoara 28-26

1130
voturi

Echipa turdeana a reusit sa invinga formatia National Sighisoara in meciul disputat duminica 28 martie pe terenul turdenilor. Partida a facut parte din etapa a XXIII-a a Diviziei A la handbal masculin.

Handbal masculin: U Translivania - Poli Timisoara 32-24 (16-9)

1128
voturi

Etapa a XXII-a a LIgii Nationale la handbal masculin s-a incheiat cu vicotie echipei clujene in fata echipei din Timisoara cu scorul de 32-24 (16-9).