F1

Hamilton fără adversar

391
voturi

Lewis Hamilton (Mercedes) a câștigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, disputat pe circuitul de la Shanghai.

Revanșă Ferrari

275
voturi

Cuadruplul campion mondial Sebastian Vettel as cîștigat duminică cel de-al 17-lea Mare Premiu de Formula-1 al Malayeziei din istorie.

Start în Marele Circ

284
voturi

Ajunsă la ediția sa cu numărul 65, Campionatul Mondial de Formula 1 va începe în weekend cu Marele Premiu al Australiei, cursa de pe circuitul Albert Park din Melbourne.

Dublă Mercedes

443
voturi

Pornit din prima poziție a grilei de start, Lewis Hamilton a câștigat duminică primul Mare Premiu al Rusiei la Formula 1.

Hamilton învinge la Suzuka

453
voturi

Pilot al echipei Mercedes, Lewis Hamilton a câștigat cea de-a 15-a cursă a sezonului de Formula 1, Marele Premiu al Japoniei.

Hamilton câștigă în Singapore

440
voturi

Pilot al echipei Mercedes, Lewis Hamilton a câștigat duminică cel de-al 7-lea Mare Premiu de Formula-1 din Singapore și a revenit în fruntea clasamentului piloților.

Hamilton câștigă la Monza

440
voturi

Cea de-a 13-a cursă a sezonului de Formula 1, Marele Premiu al Italiei a dat câștig de cauză duminică britanicului Lewis Hamilton.

Ricciardo câștigă în Belgia

502
voturi

Pentru a șaptea oară în acest sezon (și a 11-a oară în întreaga carieră), germanul Nico Rosberg (Mercedes) a pornit din pole-position în cea de-a 12-a cursă a sezonulu

Marele Premiu al Belgiei – grila de start

479
voturi

După ce piloții scuderiei Mercedes, germanul Nico Rosberg și britanicul Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi la primele două antrenamente libere, iar finlandezul Valtteri Bottas (Williams) la

Ordine de echipă

579
voturi

Marele Premiu al Malaeziei s-a incheiat cu victoria triplului campion mondial Sebastian Vettel, dar cele intâmplate pe circuitul de la Sepang au dezamăgit profund iubitorii Formulei-1.