Ciclism

Ciclism: Cupa FRCT Juniori

1227
voturi

In acest weekend Federatia de Ciclism si Triatlon, in colaborare cu DSJ Cluj a programat Cupa FRC la categoria juniori. Competitia va avea loc in Cluj Napoca in perioada 09.04 - 11.04.

Programul competitiei:
Joi 08 Aprilie ora 19:30 sedinta tehnica

Velo Trans Europa 2009

1005
voturi

Joi 16 iulie 2009 incepe expeditia cicloturistica "VELO TRANS EUROPA
2009", in cadrul careia, timp de cinci luni, vor fi strabatuti pe bicicleta peste 5000 de kilometri de sosea prin toate zonele continentului european.

Protagonistul actiunii este Mihai Udvar, membru activ al Clubului de Cicloturism "Napoca" avand deja in palmaresul cicloturistic ture de mare anvergura in tara si strainatate si devenit cunoscut publicului prin
prezentarile foto si video sustinute pe aceasta tema.

Vointa a cucerit medalii la ciclism

1103
voturi

Sportivii afiliati CS Vointa au participat in perioada 25-28 iunie la Campionatele Nationale de Sosea desfasurate la Izvorul Muresului. Rezultate de exceptie au avut sportivele

Cupa B&C Olimpia

1300
voturi

Pe data 29 Martie a luat loc in Bucuresti Cupa B&C Olimpia , organizata de Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti la disciplina Circuit.
La aceasta cupa a participat din partea Clujului Rusu Doru-Rares, numar de concurs 33, sportiv afiliat CS Vointa Cluj-Napoca care a obtinut locul 11 la categoria Juniori Mari , parcurgand 20 tururi x 1,5 km.

2/3 din podium pentru Vointa Cluj

599
voturi

CS Vointa Cluj-Napoca a participat in 21 sep 2008 la campionatele nationale de MTB maraton desfasurate la Campul Cetatii (jud. Mures) cu un efectiv de 4 sportivi, inscrisi la 3 categorii de varsta:Juniori ( Stefanut Tudor ) ,U23 ( Pantea Marius si Boldi Dan ) si elite ( Sebi Bia ) indrumati de D-nul Capraru Gheorghe antrenor si presedinte in acelasi timp al CS Vointa.
Inca de la start nimeni nu acorda vre-o sansa echipei Vointa.

Marşul bicicliştilor, ediţia XI

567
voturi

Biciliştii clujeni se vor întâlni sâmbătă, 26 iulie, pentru a pedala împreună! Cea de-a unsprezecea ediţie a Marşului Bicicliştilor se va desfăşura cu începere de la ora 17.00 pe următorul traseu: Parcul I.L. Caragiale (Skate Park), străzile Memorandumului, G. Coşbuc, Uzinei Electrice, Pista pentru biciclişti de pe malul Someşului, Bulevardul 1 Decembrie 1918, străzile Mirăslau, Fântânele, O. Goga, Dragalina, Horea, Piaţa Gării, srăzile Căii Ferate, Traian, Bucureşti, Fabricii, Piaţa Mărăşti, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Piaţa Unirii, Bulevardul Eroilor.

Turul Ciclist al Tinutului Secuiesc

590
voturi

De anul acesta competitia este inclusa in calendarul UCI(Union Cycliste Internationale), astfel fiind unul din evenimentele cicliste de prestigiu din Romania, dupa Turul Romaniei.