Lupte

Patru medalii la lupte

1066
voturi

Sportivii de la CSS Viitorul - CSM Cluj au participat la sfarsitul saptamanii trecute la Finala Campionatului National de Lupte la seniori, desfasurata la Lugoj. Clujenii au reusit cucerirea a trei medalii de aur si una de bronz.

Campionatul European de Lupte 2009 - cadeti

963
voturi

In aceasta perioada, mai exact din 21 pana in 26 iulie 2009 are loc in Serbia, in localitatea Zrenjanin Campionatul European de lupte 2009.
Sunt prezenti sportivi din peste 30 de tari, Romania fiind reprezentata de 10 sportivi.

Ana Maria Paval locul III la categoria 55 kg

953
voturi

Sportiva clujeana Anan Maria Paval a castigat medalia de bronz in cadrul circuitului de Grand Prix desfasurat in Azerbaidjan, in localitatea Baku.

Sportivul "Viitorului" va participa la mondiale

933
voturi

Ionut Moise, sportiv legitimat la CSS Viitorul, va participa in luna august la Campionatul Mondial de Lupte pentru juniori care va avea loc in Ankara(Turcia).

Campionatele Europene de lupte libere de la Vilnius

1028
voturi

Sportiva clubului CSM Cluj, Ana Maria Paval, a obtinut medalia de bronz la categoria 55 kg in cadrul Campionatelor de lupte libere de la Vilnius (Lituania). Medalia a survenit dupa 3 meciuri disputate, 2 incheiate cu victorie de partea clujencei impotriva sportivelor Yildirim Zeynep din Turcia si Ana Gomis din Franţa. In turul al III-lea a fost invinsa de catre Natalya Sinişin din Ucraina.
Laszlo Szabolcs este un alt sportiv clujean , afiliat de asemenea la CSM Cluj, care a participat la aceasta competitie, el obtinand un loc 8 din 23 la categoria 74 kg.

Paval cistiga si la Varna

1091
voturi

Dupa ce acum o saptamina a cistigat de o maniera categorica Grand Prix-ul de lupte libere de la Tourcoing (Franta), campioana Romaniei la categoria 55 kg, Ana Maria Paval, sportiva sustinuta de Compania Jolidon s-a impus fara prea mari probleme si la turneul memorial "Dan Kolov-Nikola Petkov", desfasurat in weekend la Varna (Bulgaria).