Judo

Judo: Cupa Transilvania editia VII

1180
voturi

CS Universitatea Cluj a organizat in colaborare cu Asociatia Judeteana de Judo Cluj editia a VII-a a Cupei Transilvania. Evenimentul a avut loc la Sala Sporturilor "Horia Demian" sambata 21 martie. Competitia, dedicata categoriilor de varst U-13, U-15 si U-17, s-a bucurat de participarea a 546 de sportivi apartinand la 34 de cluburi sportive din tara.

Judo: Medalii la Oradea

1169
voturi

Sambata 13 martie a avut loc la Oradea Campionatul National de tineret U 23 masculin si feminin, competitie la care au luat parte 193 de sportivi din tara de la 52 de cluburi. Clujul a fost reprezentat de sportivi apartinand cluburilor sportive: U Cluj, CSM Cluj, CS Viitorul Cluj.

Rezultate de la CN la judo Iasi

939
voturi

Iasiul a gazduit in perioada 6-7 martie 2010 Campionatul National pentru Seniori Echipe Divizia A si Campionatul National de Ne-Waza Seniori Echipe.
Judoka de la Universitatea Cluj impreuna cu judoka apartinatoare lotului national au format trei echipe U CSM Cluj Dinamo Bucuresti.

Judo: Rezultate la Finala CN cadeti Baia Mare

971
voturi

Sambata 27 februarie a luat loc la Baia Mare finala Campionatului National la cadeti U'17, competitie care s-a bucurat de participarea a 247 de sportivi apartinand de 57 de cluburi nationale. Din partea Clujului au participat sportivi apartinand cluburilor CS Voiitorul, CSS Pionierul Cluj, LPS Cluj si U CSM Cluj.

Judo: Aur pentru Cluj

966
voturi

In perioada 27-28 februarie la Varsovia a avut loc Cupa Mondiala la judo feminin, competitie la care au participat 193 de sportive din toate cele 5 Uniuni Continentale la Judo. Din partea Romaniei au concurat 5 sportive: Carmen Bogdan (48 kg), Andreea Catuna (52 kg), Monica Ungureanu (52 kg), Corina Caprioru (57 kg) si Andreea Chitu (57 kg).

Judo: Rezultate la Ploiesti

950
voturi

Sportivii Clubului Universitatea Cluj, sectia de judo au participat in perioada 19-20 februarie la Campionatele Nationale Ne-Waza Under 23 de la PLoiesti. Din partea clubului au participat 9 judoka dintre care 8 fete si un baiat.

Rezultate de la Cupa Mondiala de Judo din Ungaria

936
voturi

Cupa Mondiala la seniori feminin s-a desfasurat in perioada 13-14 februarie la Budapesta. La aceasta competie au luat parte 196 de sportive din toate cele cinci Uniuni Continentale de Judo. Delegatia Romaniei a fost compusa din opt sportive dintre care cinci afiliate clubului "U" CSM Cluj.

Cinci judoka clujence la Budapesta

913
voturi

Weekendul acesta se va desfasura la Budapesta cea de-a doua etapa a Cupei Mondiale la judo.
Lotul Romaniei care va participa la competitie este format din opt sportive, dintre care cinci apartin de “U” CSM Cluj. Este vorba de Carmen Bogdan (cat 48 kg), Andreea Catuna (cat 52kg), Monica Ungureanu (cat. 52 kg),

Judo: "U" CSM Cluj la Sofia

1061
voturi

Lotul olimpic de judo s-a deplasat la Sofia pentru a participa la prima editia a Campionatului Mondial 2010. Jumatate din sportivele care alcatuiesc lotul Romaniei sunt afiliate la "U" CSM Cluj,

FR Judo a publicat Clasamentul General

1129
voturi

Federatia Romana de Judo a alcatuit Clasamentul General format din primii 10 judoka ai anului 2009. Printre acestia se regasesc numele a doua sportive din Cluj. Este vorba de Kovacs Diana, cat. 44 kg,