Box

Medalii la box

1036
voturi

Recent s-a desfasurat la Mangalia Cupa Romaniei la box , unde Clujul a fost reprezentat de patru pugiliste, trei sportive fiind legitimate la CSM Cluj , respectiv Mihaela Dragan, Elena Rus si Florina Platon si cea de-a patra la CS "Vointa - Univers" Cluj , respectiv sportiva Alexandar Roba.

Lennox Claudius Lewis

904
voturi

S-a nascut pe 2 Septembrie 1965 in West Ham, Londra. La varsta de 12 ani se muta cu parintii in Kitchener, Ontario. Inainte de box practica sporturi ca si fotbal canadian(asemanator cu fotbalul american), fotbal si baschet.

Meciuri de top: "Marvelous" Marvin Hagler Vs. Thomas "Hit Man" Hearns

Inregistrare a meciului de box la categoria mijlocie dintre "Marvelous" Marvin Hagler si Thomas "Hit Man" Hearns , meci desfasurat la data de 15.04.1985 in Caesars Palace, Las Vegas, Nevada.

Arturo Gatti vs Micky Ward

Un alt meci spectaculos, Arturo Gatti vs Micky Ward. Arturo Gatti Meciuri totale: 49 Castigate: 40 Castigate prin KO: 31 Pierdute: 9 Remize: 0 Micky Ward Meciuri totale: 51 Castigate: 38 Castigate prin KO: 27 Pierdute: 13 Remize: 0

Adrian Diaconu isi va apara centura

1036
voturi

In luna iunie este programat meciul de box intre pugilistul roman Adrian Diaconu, campion mondial WBC la semigrea si canadianul Jean Pascal. Evenimentul urmeaza sa fie confirmat de Interbox si Gym in perioada urmatoare. Meciul se va disputa pe data de 19 iunie la Centre Bell la Montreal, Canada.
Reamintim ca boxerul roman a trebuit sa-si mai apere o data centura impotriva boxerului italian Silvio Branco, intr-un meci care trebuia sa se dispute pe data de 10 aprilie la Roma dar care a fost anulat.

Adrian Diaconu 26 victorii, 15 KO

Lucian Bute vs Alejandro Berrio

Secvente din meciul de box intre Lucian Bute si Alejandro Berrio din 20 octombrie 2007, in urma caruia pugilistul roman a castigat centura mondiala la categoria supermijlocie, centura care si-o va pune la bataie pe data de 13 martie 2009 lupatand impotriva columbianului Fulgencio Zuniga.

Lucian Bute - Fulgencio Zuniga 13 martie 2009

1043
voturi

Detinatorul centurii mondiale la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, va initalni pe data de 13 martie la Belle Center, Montreal pe columbianul Fulgencio Zuniga.
Lucian Bute si-a mai aparat de doua ori centura in meciurile impotriva americanului William Joppy (pe 1 martie 2008) si a mexicanului Librado Andrarde (25 octombrie 2008). Centura a fost castigata de pugilistul roman pe data de 20 octombrie 2007 dupa victoria prin KO impotriva columbianului Alejandro Berrio.

Am luat Cupa Romaniei si la box!

1281
voturi

Ionut Giurgiu, de la clubul Vointa-Univers, s-a impus la categoria sa in Cupa Romaniei la juniori.
In perioada 2-8 februarie a avut loc la Ploiesti Cupa Romaniei la Box, competitie destinata juniorilor. Editia din acest an a fost una fasta pentru delegatia clujeana prezenta in concurs, care s-a intors acasa cu o medalie de aur, obtinuta de Ionut Giurgiu (15 ani), la categoria 46 de kilograme.

sursa: monitorulcj.ro

Tyson revine în ring

1047
voturi

Pugiliştii americani Mike Tyson şi Evander Holyfield se vor întâlni pentru a treia oară în carieră în ring, în data de 31 octombrie,

Cupa Ring Napoca – Memorialul „Florea Stanomir si Mihalik Iosif“

1332
voturi

Locul de desfasurare a fost Sala Sporturilor "Horia Demian". Competitia a debutat cu un meci intre Marian Fodor si Vladut Maris (28 kg, 8 ani). IN continuarea competitiei la 44 kg Sergiu Maier(CS Vointa Univers) l-a invins pe Mircea Rostas (CS Vointa Cluj), la 48 kg Ionut Giurgiu castiga in fata adversarului Sergiu Almasan (Box Club Gaz Alba). In continuare spectatorii au putut urmari meciul intre Cosmin Rostas (CS Vointa Univers) si Feurdean Alexandru (CS Mechel Campia Turzii), duel incheiat cu victoria primului.