Bodybuilding

Culturism: CN seniori si Juniori zona Transilvania

1289
voturi

Maine 10 aprilie va avea loc la Bistrita Campionatul National la seniori si juniori , etapa de zona Transilvania. In cadrul concursului vor participa sportivi apartinand judetelor Brasov, Mures, Sibiu, Harghita, Covasna, Bistrita, Cluj, Alba,Timis, Arad, Bihor, Maramures, Salaj, Satu Mare si Hunedoara.

Skandenberg: Cupa Romanatului 2010 (video)

Sambata 27 martie 2010 a avut loc la Sala Polivalenta din municipiul Caracal, concursul de skandenberg Cupa Romanatiului 2010, aflat la cea de-a doua editie. Competitia s-a bucurat de participarea alaturi de alti concurenti din tara de doua nume mari in aceasta activitate sportiva. Este vorba de multiplul campion mondial Ion „Iron” Oncescu si de Radu Valahu. Vizionare placuta!!

Despre Heavy Duty

Un material video interesant in care se explica tehnicile antrenamentului Heavy Duty.

Program antrenament triceps

Marian Stoian prezinta programul sau pentru grupa de muschi triceps. Dintre medaliile obtinute de acest sportiv putem aminti: titlul de campion national la juniori in 1994, medalia de bronz la Campionatele Balcanice in 1994, medalia de argint la Campionatele Nationale de seniori in 2002.

Program antrenament biceps si dorsali

Program antrenament pentru grupele de muschi biceps di dorsali, antrenament efectuat de Petru Ciorba, sportiv care a obtinut peste 30 de titluri nationale la culturism precum si medalii la Campionate Europene si Mondiale.

Program antrenament piept

Program antrenament piept prezentat de sportivii Florin Uceanu si Marian Stoian.

Program antrenament brate

Program avansat pentru brate explicat de sportivul Florin Uceanu, printre realizarile caruia enumeram 18 titluri de Campion National si primul Campion Balcanic al Romaniei.

Program antrenament umeri

Marian Stoian, vicecampion national la juniori, prezinta programul sau pentru grupa de muschi deltoizi, umeri.

Sistemul piramidal

Sistemul piramidal - antrenament pentru masa si forta - articol scris de prof. Cristian Neagu in revista Culturism & Fitness & Fight - 2007

"Mister Napoca" e din Cluj Napoca

962
voturi

Competitia "Mister Napoca" , devenita traditionala pentru Cluj, a avut loc anul acesta pe 15 noiembrie la Sala Sporturilor "Horia Demian". Aceasta s-a bucurat de prezenta a multor sportivi din tara si din strainatate.