Arte martiale

Debut în SuperKombat WGP

536
voturi

Sportiv al Centrului de Arte Marțiale Tengu, Dorin Stan va lupta sâmbătă, 2 august, în gala internațională de kickbox SuperKombat World

Succese clujene la arte marţiale de contact

1123
voturi

In zilele de 13 şi 14 noiembrie Tulcea a găzduit intrecerile Campionatului Internaţional de SEI BUDOKAI, competiţie organizată de Clubul Român de Kendo. Asociaţia Sportivă Budoshin Napoca din Cluj a răspuns invitaţiei vicepreşedintelui FRAMC şi preşedintelui SEI BUDOKAI România, Ioan Gârbea. La competiţie au fost invitaţi să participe echipe din Grecia, Germania, Austria, Polonia şi România.

Cupa Romaniei Karate IMAF-FKNB Slatina

485
voturi

Clubul Sportiv ENRYO Cluj-Napoca a participat in data de 31 Octombrie 2009 la Competitia de Karate Shotokan CUPA ROMANIEI IMAF-FKNB care a avut loc la Slatina, cu o delegatie de opt sportivi, condusa de Antrenorul Clubului Adrian Boldis: Teodora Crisan, Andreea Hoha, Arpad Kelemen, Alexandru Patiu, Tarcisiu Ghisa, Lorand Kallo si Calin Graur.

"Excelent" la Odesa

951
voturi

Reprezentanta Romaniei a obtinut locul I in cadrul Campionatului Mondial de Karate desfasurat la Odesa, Ucraina in perioada 19-21 iunie 2009

Relaxarea Musculara Progresiva – generalitati

987
voturi

De ce este necesar sa ne relaxam? Relxarea este importanta pentru faptul ca tensiunea si relaxarea sunt doua stari antagonice. Atunci cand ne relaxam, este in mod automat indepartata si tensiunea musculara. Acesta este unul dintre motivele majore pentru care invatarea corecta a relaxarii reduce starea de stres si creeaza o stare de bine.

Taekwondo: 11 medalii in Serbia

1046
voturi

Clubul Sportiv "Olimpic Taekwondo" din Cluj Napoca a participat la „Belgrade Trophy”, un turneu international de taekwondo ajuns la editia cu numarul 10. La acest turneu au participat 35 de cluburi din 10 tari.

Kendo

975
voturi

Kendo , „calea sabiei”, este arta martiala japoneza a scrimei. Kendo s-a dezvoltat din tehnicile traditionale japoneze de lupta cu sabia, cunoscute sub denumirea de kenjutsu.
Conceptul Kendo a fost stabilit de catre All Japan Kendo Federation in 1975.Practicantii de kendo sunt numiti kendoka (cel care practica kendo) sau kenshi (spadasin).

O legenda a Kickboxingului: Rob Kaman

984
voturi

Respectat si cunoscut, pe toate ringurile profesioniste din Europa, Orient si SUA, Rob Kaman a câstigat cele mai dure competiti de KickBoxing si MuayThai din Europa si Tailanda. Începe practicarea Artelor Martiale la vârsta de 16 ani în 1976 cu stilul Pentjak Silat. În 1978 participã ca spectator la una din primele gale de KickBoxing din Olanda si este impresionat de luptãtorul olandez Lucien Carbin. Dupã galã îl contacteazã pe Carbin pentru a incepe practicarea KickBoxing-ului. L.

Kyu Do - Calea Arcului

998
voturi

Kyudo: Calea Arcului    
Istoric