Liga III

Liga III; Rezultate etapa 23

1264
voturi

FC Seso Campia Turzii a reusit sa ajunga la doar 3 puncte fata de prima clasata, echipa Vointa Sibiu dupa ce sibienii au pierdut meciul disputat cu Odorheiu Secuiesc cu 1-0, iar cei de la Seso au castigat cu scorul de 2-1 in fata formatiei CS Gaz Metan II Medias. CS Sanatatea Cluj a reusit sa castige categoric cu 0-3 in deplasare la CS Vointa Livezile, ocupand astfel locul 7 in clasamentul general.

Liga III; Seria 6; Etapa 23

1379
voturi

Etapa a 23-a se va disputa astazi (o singura partida a fost amanata pe maine de la aceeasi ora), meciurile fiind programate sa inceapa de la orele 17:00. FC Seso Campia Turzii va juca pe teren propriu cu ocupanta pozitiei 7 in clasament,

Liga III; Rezultate etapa 22

1284
voturi

Etapa a 22-a a ligii terte la fotbal nu a adus surprize in meciurile programate. FC Unirea Dej a castigat meciul cu Turul Micula 2000 la "masa verde" cu scorul de 3-0 prin retragerea acestora din campionat.

Liga III; Etapa 22

1158
voturi

Seria a 6-a din cadrul ligii terte la fotbal va disputa etapa cu numarul 22 maine de la orele 17:00.
Din cele trei echipe clujene prezente in acest campionat, doar doua au meciuri programate, Unirea Dej castigand la "masa verde" cu scorul de 3-0 datorita anuntului facut de Turul Micula 2000 de retragere din campionat.

Liga III; Etapa 21 - Am primit mai multe goluri decat am dat

1122
voturi

Etapa 21 a ligi iterte la fotbal s-a incheiat cu o victorie si doua infrangeri pentru cele trei echipe clujene prezente in seria a VI-a. FC Seso Campia Turzii a invins formatia Marmatia 96 cu 1-3, CS Sanatatea Cluj

Liga III; Etapa 21 - Toti in deplasare

1090
voturi

Cele trei echipe clujene prezente in seria a VI-a a ligii terte la fotbal vor sustine meciuri in deplasare in cadrul etapei 21. FC Seso C Turzii va juca acasa la CS Marmatia 96, joc care se anunta destul de simplu pentru clujeni, diferenta dintre cele doua echipe fiind de 13 pozitii.

Liga III, Etapa XX; Doua victorii si o infrangere

1133
voturi

Etapa a XX-a a ligii terte la fotbal a adus o infrangere neasteptata pentru echipa Seso Campia Turzii, meciul disputandu-se acasa la Seso cu CS Zlatna. Scorul partidei de 2-3 (0-2) nu a adus nici un punct echipei antrenate de Ioan Tataran, puncte care ar fi adus-o mai aproape de prima clasata Vointa Sibiu. Golurile echipei din Campia au fost inscrise de Motet in min. 49 si de Pasca in min 53.

Liga III - Etapa XX

1072
voturi

Etapa a XX-a a ligii terte la fotbal a programat pentru echipele clujene prezente in seria a VI-a meciuri pe teren propriu. Seso Campia Turzii va juca cu CS Zlatna (loc 14 in clasament),

Liga III- Etapa a XIX-a; Etapa buna pentru clujeni

1061
voturi

Toate cele trei echipe clujene prezente in liga a III-a seria a 6-a au disputat meciurile etapei a XIX-a in deplasare. Cele trei echipe au inregistrat cele trei rezultate posibile: victorie, egal, infrangere.

Liga III- Etapa a XIX-a

992
voturi

Etapa a XIX-a a Ligii terte la fotbal a programat meciuri in deplasare pentru cele trei echipe clujene prezente in seria a 6-a. FC Seso Campia Turzii va avea de jucat un meci care se anunta destul de greu , pe terenul ocupantei locului III in clasamentul general,