Liga II

Liga II; Rezultate etapa 23

1347
voturi

FC Universitatea Cluj si-a indeplinit scopul etapei din acest weekend, reusind sa infranga in deplasare echipa FC Silvania cu scorul de 0-1. Golul a fost marcat de Lecic in minutul 45. Dupa aceasta victorie "sepcile rosii" se mentin pe pozitia a V-a in clasament dar s-au apropiat de pozitia secunda la doar doua puncte.

Liga II; Seria Vest; Etapa 23

1329
voturi

Etapa 23 a ligii secunde la fotbal a programat meciuri in deplasare pentru echipele clujene prezente in competitie. Astfel, FC Universitatea Cluj va juca maine de la ora 11:00 in deplasare cu echipa FC Silvania, loc VIII in clasament,

Liga II; Rezultate etapa 22; seria vest

1358
voturi

FC U Cluj a invins sambata echipa Fortuna Covaci cu scorul de 3-1, victoria mentinand sansele "sepcilor rosii" in lupta pentru promovarea in prima liga. Golurile clujenilor au fost marcate de Lecic '17, Ad. Popa '35 si Voican '58.
U Cluj: Matache, Baiano (’85 Szilagyi), Bonatti, Basso, Tene, Ad. Popa (’90 Huvos),

Demisie la FC Universitatea Cluj

1322
voturi

Cu toate ca etapa precedenta a fost incheiata cu victoria "sepcilor rosii", antrenorul principal Viorel Hizo a demisionat din functie, locul acestuia fiind luat de Cristi Dulca.

Liga II; Etapa 22

1279
voturi

Etapa a 22-a a ligii secunde la fotbal seria vest a programat doar sase meciuri din cele noua posibile. CFM Universitatea Cluj va juca pe teren bazei Clujana sambata de la ora 11:00. Adversara ei va fi echipa Fortuna Covaci, echipa pozitionata pe ultimul loc in clasament (daca nu tinem seama de CFR Timisoara,

Liga II; Etapa 21 - U Cluj a stat, contracandidatele au inaintat

1171
voturi

FC Universitatea Cluj a "stat" in etapa 21 a ligii secunde la fotbal dupa retragerea echipei CFR Timisoara, echipa cu care formatia clujeana urma sa se intalneasca.
Etapa nu a pus probleme celor patru echipe aflate cu sanse de promovare, respectiv FCM Tangu Mures, FC Arges, CS Dacia Mioveni si FCM UTA Arad.

Liga II; Etapa 21

1166
voturi

Etapa cu numarul XXI va fi sarita de catre echipa clujeana U Cluj, aceasta trebuind sa joace alaturi de CFR Timisoara, meci anulat din cauza retragerii echipei timisorene din campionat. Ariesul Turda va evolua in deplasare la Oradea in fata echipei FC Bihor, cele doua echipe ocupand pozitii consecutive in clasamentul general.

Victorie in amicalul cu Hunedoara

1126
voturi

Elevii lui Cristi Dulca s-au deplasat ieri la Hunedoara pentru sustinerea primul meci din seria de 3 amicale programate pentru saptamana aceasta. Acestia au intalnit echipa FC Hunedoara, echipa situata in capul de serie al campionatului judetean local.

Liga II: Etapa 20; FC Universitatea Cluj pierde neasteptat in fata echipei FC Bihor

1055
voturi

Etapa a XX-a a ligii secunde la fotbal, seria vest a fost una proasta pentru echipele clujene prezente in competitie. FC Universitatea Cluj a pierdut cu FC Bihor cu scorul de 1-2 (0-1), meci disputat pe terenul de la Baza Sportiva Clujana in prezenta a 1800 de spectatori.

Liga II - Etapa XX

1079
voturi

CF Universitatea Cluj va disputa, pe teren propriu, sambata de la ora 11:00 meciul cu FC Bihor Oradea, echipa aflata pe pozitia a XXII-a in clasament. FC Ariesu Turda va juca tot sambata de la ora 11:00  cu FC Baia Mare (dupa decizia FRF referitoare la echipa baimareana de a continua campionatul).