Futsal

Clujana nu a facut fata echipei Concordia

1265
voturi

Primul meci disputat de echipa de futsal a FC Clujana in cadrul play-off-ului Ligii I la futsal a fost pierdut categoric de fortmatia clujana. Acestia au jucat in deplasare pe terenul echipei Concordia Chiajna, pierzand meciul cu scorul de 7-0 (4-0).

Futsal: CFF Clujana obtine prima victorie din retur

1141
voturi

Duminica echipa de futsal a clubului Clujana a disputat meciul contand pentru etapa a XXI-a a campionatulu inational de futsal in fata echipei Moldocor Piatra Nemt. Partida a fost castigata de echipa clujeana cu scorul de 4-2 (3-1). Golurile clujenilor au fost inscrise de Bucur, Incze, Anca si Tamas.

Futsal: Inca o infrangere pentru echipa Clujana

1075
voturi

CFF Clujana a pierdut un nou meci, de data aceasta in fata echipei ACS Odorheiu Secuiesc. Meciul, contand pentru etapa a XIX-a a Campionatului National la Futsal 2009-2010,

Fotbal in sala: Clujana a parasit Cupa Romaniei

1089
voturi

Prima etapa a competitiei la futsal, Cupa Romaniei, a luat loc in perioada 3-4 martie 2010. CS Clujana a disputat primul meci cu Spicom Sf. Gheorghe pe 3 martie pe teren neutru la Targu Secuiesc. Intalnirea s-a incheiat cu infrangerea clujenilor cu scorul de 8-1 (2-1), acestia parasind astfel competitia.

Futsal: Clujana dezastru in etapa a XVI-a

1107
voturi

In etapa a XVI-a a Campionatului National de fotbal in sala, CFF Clujana a fost oaspetele echipei City'Us Tg. Mures. Echipa clujeana a pierdut in fata liderului clasamentului cu scorul de 12-3 (7-1). Golurile clujenilor au fost inscrise de Anca, Bucur si Incze.

Futsal: Clujana invinsa de MVFC Berettyóújfalu

1173
voturi

Miercuri seara a avut loc intalnirea amicala dintre formatia de futsal CF Clujana si campioana Ungariei MVFC Berettyóújfalu. Partida a fost castigata de formatia ungara cu scorul de 4-8 (4-4),

CFF Clujana a pierdut la Brasov

1087
voturi

Echipa de futsal a CFF Clujana a pierdut meciul contand pentru etapa a XIV-a a Ligii 1 la futsal. Meciul, avut loc la Brasov, in compania echipei Design Construct, s-a incheiat cu scorul de 7-2(2-0) pentru brasoveni. Golurile clujenilor au fost inscrise de Bogdan Cioara.

Clujana la Brasov

1064
voturi

Echipa de futsal a CF Clujana va debuta in returul campionatului maine la Brasov. In meciul programat de la ora 17:00 clujenii vor intalni echipa locala Design Construct Brasov.

Futsal : Clujana incheie anul pe locul 9

1006
voturi

Dupa un inceput dezastros pentru echipa de futsal a CFF Clujana, in decursul campionatului 2009-2010 s-a produs o redresare in randul clujenilor, reusind astfel sa se ridice in clasamentul general, ocupand locul 9 dupa etapa a XIII-a, ultima etapa din acest anu calendaristic.

O noua victorie pentru Clujana

950
voturi

Echipa de futsal CFF Clujana a reusit o noua victorie, de data aceasta impotriva echipei Spicom Sf. Gheorghe. Meciul, contand pentru etapa a IX-a, s-a incheiat cu scorul de 6-1 (3-1), golurile clujenilor fiind inscrise de Cioara (2), Incze(2) si Barna(2).