Fotbal feminin

Fotbal feminin: Esec cu polonezele

1085
voturi

Rezultatul meciului de ieri dintre selectionata Romaniei si cea a Poloniei a redus aproape la 0 sansele noastre de a ne califica in faza de play-off pentru Cupa Mondiala FIFA 2011. Partida a avut loc ieri la Mogosoaia, contand pentru setul de partide din cadrul grupei a 4-a, si s-a terminat cu scorul de 1-4 (1-2).

Victorie a Nationalei de Fotbal feminin

1193
voturi

Lotul Romaniei la fotbal feminin senioare a invins pe 27 martie selectionata Bosniei-Hertegovina cu scorul de 5-0, meciul contand pentru prima faza de calificare la Cupa Mondiala FIFA 2011. Golurile romancelor au fost inscrise de Stefania Vatafu('25), Cosmina Dusa ('50), LAura Rus ('65), Andreea Laiu ('66) si Raluca Sarghe ('77). Romania face parte din grupa a IV-a alaturi de Polonia, Ungaria, Ucraina si Bosnia-Hertegovina.

Fotbal feminin: Romania a saptea echipa la “Mundialito”

934
voturi

Nationala de senioare la fotbal feminin a Romaniei a participat la unul dintre cele mai puternice campionate internationale de fotbal feminin, "Mundialito", desfasurat in Portugalia.
Romania a sustinut ieri ultimul meci din cadrul campionatului in fata reprezentantei Finlandei, meci care a decis ocuparea pozitiei a 7-a.

Meciuri amicale pentru CFF Clujana

1005
voturi

Echipa de fotbal feminin CFF Clujana a sustinut weekendul acesta o serie de amicale, locul de desfasurare fiind Sport Complex Transilvan (fosta Baza Sportiva "Clujana").

CFF Clujana victorioasa in etapa a XI-a

1036
voturi

In etapa a XI-a a Campionatului National de Fotbal feminin, editia 2009-2010, fetele de la Clujana au invins echipa CSS Targoviste cu scorul de 4-2 (1-2). Golurile au fost marcate de Cosma (2), Vatafu si Ficzay.

Fotbal feminin - Etapa a IX-a

938
voturi

Etapa a XI-a a Campionatului National de Fotbal Feminin a adus fata in fata echipele Intercred Pitesti si CFF Clujana Cluj Napoca. Echipa clujeana de fete a castigat meciul cu scorul de 0-2, golurile fiind marcate de Ficzay si Bortan.

Clujana a fost infranta de FCM Tg. Mures

857
voturi

Echipa de fotbal feminin FCM Tg. Mures a reusit performanta de a invinge echipa clujana CFF Clujana, zicem performanta deoarece fotbalistele clujene au pierdut doar de 4 ori inainte in decurs de 6 ani de competitii pe plan intern.
Scorul partidei a fost de 1-2, golul clujencelor fiind marcat de Daniela Gurz in minutul 46.
Echipa Clujana: Ciorca, Ivancus, Cocis, Ficzay, Corduneanu, Loghin, Oprisor, Vatafu, Cosma ,Gurz, Bitea.

Clujana a inceput cu o victorie

878
voturi

Cu toate ca prima etapa a Campionatului de Fotbal feminin a inceput pe 29 septembrie, CFF Clujana a disputat primul meci doar in etapa a II-a, impotriva formatiei Motorul Oradea.

CFF Clujana in deplasare

896
voturi

Maine, 29 septembrie va incepe Campionatul National de fotbal feminin editia 2009-2010.In competitie sunt inscrise 11 echipe: Motorul Oradea, City'Us Tg. Mures, CSS Targoviste, Sibiu, Smart Bucuresti, Vlahita Harghita, Fair Play Bucuresti, Clujana, Sporting Junior Craiova, Pitesti, SN Constanta.

Clujeana nu merge in sferturi

919
voturi

Fetele de la Clujana au ratat calificarea in sferturile de finala ale UEFA Women's Champions League dupa ce au pierdut ieri cu scorul de 6-0 in favoarea vicecampioanei Suediei , Linkoping.