Extern

Top IFFHS 1 aprilie 2009 - 31 martie 2010

1306
voturi

IFFHS (International Federation of Football History and Statistics) a publicat nooul clasament al cluburilor de fotbal, clasament actualizat pentru perioada 1 aprilie 2009 - 31 martie 2010.

Fotbal: Romania in urcare 4 pozitii

1147
voturi

FIFA a actualizat la sfarsitul lunii martie FIFA/Coca Cola World Ranking, lista in care Romania a urcat patru pozitii de la ultima listare. Astfel tara noastra se afla pe locul 32 in clasament cu un total de 798 de puncte. Primele 10

Romania - Italia 0-0 la "Under 23"

1067
voturi

Echipa nationala "Under 23" a debutat ieri la "International Challenge Trophy" cu un meci disputat pe stadionul "Giulesti" in fata selectionatei Italiei.
Competitia este organizata de Federatia de Fotbal a Angliei si se adreseaza jucatorilor nascuti dupa 1 ianuarie 1986.

Romania - Israel ; tinerii pot, seniorii nu

1020
voturi

Lotul de seniori ai Romaniei au jucat ieri la Timisoara , scorul partidei fiind de 0-2 (0-1). Golurile israelienilor au fost inscrise de Yossi Benayoun (minutul 45) si Elyaniv Barda (minutul 86).
Selectionerul Razvan Lucescu a declarat la conferinta de presa de dupa meci:

Adrian Mutu a trecut de audieri (video)

Hotararea judecatorilor anti-dopping va fi luata in decurs de doua saptamani. Parerile cu privire la sentinta care i se va aplica sportivului roman sunt impartite. Pe de-o parte avocatii care il reprezinta pe Adi spun ca au probe solide in favoarea fotbalistului, altii spun ca durata de suspendare va putea ajunge si la doi ani.

Rosu este noua culoare a tricolorilor (video)

Video de la lansarea noului echipament al Nationalei Romaniei. La eveniment au participat Razvan LUcescu insotit de cativa fotbalisti din lotul Romaniei

Romania pe pozitia 36 in clasamentul FIFA

1043
voturi

FIFA a publicat clasamentul FIFA - Coca Cola, Romania situandu-se pe locul 36 cu 774 de puncte, in urcare cu doua pozitii fata de pozitia detinuta anterior.
Spania ocupa primul loc in clasament cu 1642 de puncte, urmata de Brazilia cu 1594 si de Olanda cu 1324.

Adrian Mutu se va prezenta azi la audieri (video)

Astazi fotbalistul Adrian Mutu va fi audiat de catre procurorii anti-doping din Roma pentru a se decide asupra termenului de suspendare pe care il vor aplica asupra sportivului. Adrian a fost depistat pozitiv de doua ori cu substanta sigutramina.

Top IFFHS

1094
voturi

International Federation of Football History and Statistics a publicat noul clasament al cluburilor de fotbal din lume, clasament facut pe primele 350 de cluburi, prin randurile caruia apar si 7 cluburi din Romania. Topul a fost facut pentru perioada 1 martie 2009 - 28 februarie 2010.

Selectii pentru Nationala de fotbal

1015
voturi

Razvan Lucescu a anuntat sambata 27 februarie numele jucatorilor convocati pentru sustinerea meciului amical cu reprezentanta Israelului. Partida va avea loc miercuri 3 martie de la ora 20:45 pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara.