Dansuri Sportive

Mirajul dansului la Cluj

335
voturi

Cădere de cortină la ediția 2015 a Campionatului Național de Dans Sportiv, competiție organizată în condiții ireproșabile de clubul clujean Crystal Dance.

Spectacol total

282
voturi

Ediția 2015 a Campionatului Național de Dans Sportiv a debutat sâmbătă sub cele mai bune auspicii, iar numerosul public care a rămas alături de competitori până spre miezul nopții nu a avut

Magia pașilor de dans

327
voturi

Pentru a doua oară în istoria sa, Crystal Dance Cluj organizează, în zilele de 28 februarie și 1 martie, ediţia 2015 a Campionatului Naţional de Dans Sportiv.

Dans pînă la epuizare la Târgu Mureş

1503
voturi

Peste 800 de perechi participante şi trei concursuri, pe durata a doar două zile: weekend-ul cu dans sportiv de la Târgu Mureş s-a dovedit un veritabil tur de forţă pentru organizatori.

Zile de incintare prin dans

1614
voturi

In premieră absolută, Clujul a găzduit in primul week-end al lunii decembrie un puternic concurs internaţional de dans sportiv.

Clujul intră in lumea bună a dansului sportiv mondial

1399
voturi

In zilele de 3, 4 şi 5 decembrie, Clujul va găzdui, in premieră absolută, un concurs internaţional de dans sportiv sub egida International DanceSport Federation (IDSF).

Zile cu dans la Turda

1531
voturi

Unul dintre cele mai longevive concursuri de dans sportiv din Romania, cel dotat cu Cupa Potaissa, a ajuns a ediţia cu numărul XIV.

Fascinaţia dansului la Braşov

1667
voturi

Trei zile de incintare, ritm şi graţie la superlativ: prima ediţie a concursului internaţional de dans sportiv Transylvanian Grand Prix s-a dovedit a fi o mare reuşită.

Braşovul vă învită la dans (sportiv)

1654
voturi

Sala Sporturilor D. P. Colibaşi din Braşov va găzdui in perioada 1-3 octombrie concursul internaţional de dans sportiv “Transylvanian Grand Prix”.

Eleganţa paşilor de dans

1517
voturi

Reghinul a găzduit întrecerile celei de-a V-a ediţii a Cupei Mirona la dans sportiv, competiţie care a reunit sute de perechi din toate colţurile ţării.