Alte Cluburi

Orice completare sau modificare a listei cluburilor sportive din Cluj o asteptam pe adresa de e-mail team@cluj4allsports.com mentionand categoria din care face parte (Alte cluburi). Informatiile furnizate trebuie sa fie cat mai exacte si mai complete.

Clubul sportiv Enryo

5
Medie: 5 (un vot)

"Clubul Sportiv “Enryo” este un club relativ tanar. A fost constituit in toamna anului 2005, iar de atunci pana in prezent, isi desfasoara activitatea neintrerupt in domeniul artelor martiale.

Clubul de dans sportiv “CRYSTAL TOP DANCE”

5
Medie: 5 (un vot)

Clubul de Dans Sportiv “CRYSTAL TOP DANCE” a luat fiinţă în anul 1997 în baza Legii 21/1924 cu Sentinţa Civilă Nr. 153/C/1997 din dorinţa copiilor ce au urmat cursurile de iniţiere, tutelate de Cercul Militar Cluj, de a participa la competiţiile de dans sportiv organizate în ţară.
Membrii fondatori ai clubului au fost părinţii copiilor, cărora li s-a alăturat Banca Transilvania Cluj. În timp, s-a reuşit formarea unui nucleu de copii şi părinţi care s-au molipsit tot mai mult de “microbul” numit dans sportiv.

Clubul sportiv Motor Racing Cluj

5
Medie: 5 (un vot)

Asociatia Sportiva Moto Racing Cluj -MRC – a fost infiintata la inceputul anului 2007, fiind primul club sportiv de motociclism viteza din Cluj.
Asociatia este persoana juridica de drept privat fara scop patrimonial.

Centrul si Clubul Sportiv "Lamont" pentru persoane cu dizabilitate fizice

5
Medie: 5 (un vot)

CCSH Lamont ofera o programe sportive mai ales tenis de masa, pentru tinerii peste 14 ani cu dizabilitati fizice. Echipa Centrului Lamont este cel mai bun echipa de tenis de masa in sport paralimpica in Romania.

Club Urban Legends

5
Medie: 5 (un vot)

Urban Legends este clubul de Streetdance cu cea mai spectaculoasă dezvoltare din Transilvania. Înfiinţat în primăvara anului 2007, Urban Legends s-a bucurat de o promovare acerbă în mass media locală şi naţională, dovedind că streetdance-ul are numeroşi adepţi. La doar un an de la înfiinţare, suntem membrii IDO (International Dance Organization).

Urban Legends a reuşit să adune peste 600 de copii şi tineri, dintre care 400 au urmat cursurile de dans pe parcursul a cel puţin 5 săptămâni.

Scoala de alpinism si supravietuire Flo Adventure

5
Medie: 5 (un vot)

Flo Adventure ofera cele mai variate si complexe cursuri de alpinism si supravietuire din Romania.
Aceasta scoala a inceput in Noua Zeelanda si se continua in Romania de peste 6 ani cu rezultate foarte bune.
Toate cursurile se vor tine de instructori recunoscuti de A.N.S care sunt foarte bine pregatiti in acest domeniu.
In pretul cursului noi oferim si echipamentul profesional pe toata durata cursului.
Citeva cursuri pe care le organizam in fiecare an si la care te invitam sa iei parte pentru a-ti imbunatati cunostintele sunt:

Diamond Dance Club

5
Medie: 5 (un vot)

Cursuri de Dans Standard si Latino-Americane
* Cursuri de Dans pentru incepatori, avansati sau performanta sportiva
* Grupe de copii, tineri si adulti
* Ore private
* Pregatirea mirilor pentru nunta - valsul mirilor

Dansuri studiate: vals lent, vals vienez, tango, foxtrott,slow-fox, quickstep,samba, salsa bachatta, merengue, cha-cha-cha, rumba, jive, rock''n roll, twist, discofox, modern.

Clubul sportiv X-Tasy

5
Medie: 5 (un vot)

Formatia de dans X-Tazy este trupa de dans modern si contemporan a Casei de Cultura a Studenţilor Cluj-Napoca.

Clubul Speologilor Amatori din Cluj

4.5
Medie: 4.5 (2 voturi)

Date contact:
Adresa web: www.csacluj.ro
Sediu:
B.P. Haşdeu 102
400371 Cluj-Napoca
România
Tel./Fax: +40-264-597634
E-mail: info@csacluj.ro

Asociatia Club Sportiv Skydive Transilvania

4
Medie: 4 (un vot)

Clubul de Aeronautica, cu caracter de aviatie generala, nonprofit,  cu activitatea principala Parasutism, organizeaza salturi in Tandem pentru amatori, salturi  pentru parasutisti amatori si profesionisti de la inaltimea de 1200-2200-3000-3500 metrii, in functie de scop, din avion Piper Seneca PA-37 pe aerodromul din     Dezmir-Sanicoara aflat sub administrarea Aeroclubului Romaniei, la adresa Sat Dezmir Str. Planoarelor FN.