Vointa

  Sărbătoarea clubului “Voinţa”

  121
  voturi

  Fidel principiilor pe baza cărora, de mai bine de 20 decenii, conduce Clubul Sportiv “Voinţa”, preşedintele Gheorghe Căpraru a reuşit să creeze şi în acest an cadrul festiv al premierilor

  CS “Voinţa” la ora bilanțului

  248
  voturi

  Cum ne-a obișnuit în ultimele două decenii de când în fruntea sa se află Gheorghe Căpraru, Clubului Sportiv “Voinţa” și premiat vârfurile de performanță pentru anul pe care ne pregăti

  Argint la cross-country

  942
  voturi

  Lavinia Nicoleta Rolea, legitimata la CS Vointa Cluj a reusit clasarea pe locul II in cadrul Campionatelor Balcanice de cross-country desfasurate in orasul Niksic din Muntenegru.

  Clujenii de la Vointa au traversat Alpii

  1042
  voturi

  In perioada 18-25 iulie a avut loc cea mai dificila si solicitanta competitie de mountain-bike , Jeantex Bike Transalp 2009. La aceasta au luat parte peste 550 echipe din 40 de tari. Traseul a avut o lungime de 630 de km si a constat in traversarea Alpiilor in 8 zile pornind din Mittenwald, Germania pana in Riva, Italia , trecand prin Austria.

  Vointa a cucerit medalii la ciclism

  1034
  voturi

  Sportivii afiliati CS Vointa au participat in perioada 25-28 iunie la Campionatele Nationale de Sosea desfasurate la Izvorul Muresului. Rezultate de exceptie au avut sportivele

  Cupa B&C Olimpia

  1225
  voturi

  Pe data 29 Martie a luat loc in Bucuresti Cupa B&C Olimpia , organizata de Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti la disciplina Circuit.
  La aceasta cupa a participat din partea Clujului Rusu Doru-Rares, numar de concurs 33, sportiv afiliat CS Vointa Cluj-Napoca care a obtinut locul 11 la categoria Juniori Mari , parcurgand 20 tururi x 1,5 km.

  Claudiu Rusu - Cetatean de Onoare al municipiului Cluj-Napoca

  1192
  voturi

   In urma unui referat de la Directia Relatii publice si comunicare prin care se propune conferirea titlului de Cetãtean de onoare al municipiului Cluj-Napoca domnului Claudiu Rusu (Suedia), si la initiativa primarului Cluj-Napoca, Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca a hotarat in sedinta din 07 Aprilie 2009 acordarea acestui titlu.

  Mai jos va prezentam continutul referatului:

  Am luat Cupa Romaniei si la box!

  1178
  voturi

  Ionut Giurgiu, de la clubul Vointa-Univers, s-a impus la categoria sa in Cupa Romaniei la juniori.
  In perioada 2-8 februarie a avut loc la Ploiesti Cupa Romaniei la Box, competitie destinata juniorilor. Editia din acest an a fost una fasta pentru delegatia clujeana prezenta in concurs, care s-a intors acasa cu o medalie de aur, obtinuta de Ionut Giurgiu (15 ani), la categoria 46 de kilograme.

  sursa: monitorulcj.ro

  Cupa Ring Napoca – Memorialul „Florea Stanomir si Mihalik Iosif“

  1240
  voturi

  Locul de desfasurare a fost Sala Sporturilor "Horia Demian". Competitia a debutat cu un meci intre Marian Fodor si Vladut Maris (28 kg, 8 ani). IN continuarea competitiei la 44 kg Sergiu Maier(CS Vointa Univers) l-a invins pe Mircea Rostas (CS Vointa Cluj), la 48 kg Ionut Giurgiu castiga in fata adversarului Sergiu Almasan (Box Club Gaz Alba). In continuare spectatorii au putut urmari meciul intre Cosmin Rostas (CS Vointa Univers) si Feurdean Alexandru (CS Mechel Campia Turzii), duel incheiat cu victoria primului.

  Trofeul Ardealul la MTB

  532
  voturi

    Fiindca toamna se prelungeste, Asociatia Judeteana de Ciclism si Triatlon Cluj impreuna cu Clubul Sportiv Vointa va invita la Trofeul Ardealul la MTB, sambata 22 noiembrie 2008 in padurea Hoia. Traseul va fi in zona primelor doua scene, la fel ca in ultimii ani.