Alte cluburi

  Supercupa e la Cluj

  151
  voturi

  U Banca Transilvania şi-a adjudecat primul trofeu al sezonului intern de baschet masculin: în meci contînd pentru Supercupa României clujenii au învins, la Oradea, cu scorul de 70-67 (19-15, 15-1

  Mirajul dansului la Cluj

  339
  voturi

  Cădere de cortină la ediția 2015 a Campionatului Național de Dans Sportiv, competiție organizată în condiții ireproșabile de clubul clujean Crystal Dance.

  Magia pașilor de dans

  327
  voturi

  Pentru a doua oară în istoria sa, Crystal Dance Cluj organizează, în zilele de 28 februarie și 1 martie, ediţia 2015 a Campionatului Naţional de Dans Sportiv.

  Copii la volan

  517
  voturi

  Ultima etapă a Campionatului Național de Îndemanare Auto se desfășoară la Polus Center Cluj, duminica 28 septembrie 2014 .

  Adversari dificili

  495
  voturi

  La sediul din Nyon al UEFA s-au tras la sorți meciurile din play-off-ul Ligii Campionilor și Ligii Europa la fotbal.

  Seară românească în EL

  457
  voturi

  Două echipe românești s-au calificat en-fanfare în play-off-ul Europa League la fotbal.

  Baschet pe trei fronturi

  410
  voturi

  S-a definitivat componența lotului echipei de baschet masculine U-Banca Transilvania pentru sezonul competițional 2014-2015, sezon în care clujenii vor încerca să facă față pe nu

  Hat-trick Fatai

  503
  voturi

  Joi s-au disputat primele partide din turul trei preliminar al Ligii Europa la fotbal. Cele trei echipe românești angrenate în competiție au obținut rezultate de toate felurile.

  Debut în SuperKombat WGP

  514
  voturi

  Sportiv al Centrului de Arte Marțiale Tengu, Dorin Stan va lupta sâmbătă, 2 august, în gala internațională de kickbox SuperKombat World

  Rezultate promiţătoare

  479
  voturi

  Cele trei echipe româneşti implicate în al treilea tur preliminar la Ligii Europa la fotbal a terminat din nou neînvinse şi păstrează şanse de calificare în play-off.