Inot

Surprinzătoarele daneze

470
voturi

Cu ultimele șapte finale de înot duminică s-au încheiat întrecerile celei de-a 32-a ediții a CE de natație.

Fără surprize

440
voturi

Ziua a șasea a finalelor de înot de la “europenele” de la Berlin a trecut fără prea mari surprize, favoriții impunându-se în majoritatea probelor.

Ziua recordului mondial

466
voturi

Ziua a cincea a finalelor de înot de la CE de na\tație de la Berlin a adus și primul record mondial.

Primul finalist român

442
voturi

Cea de-a 32-a ediție a CE de natație a continuat la Berlin cu întrecertile zilei a patra. În reuniunea de dimineață au luat startul și cinci înotători români.

Primul record european

452
voturi

Ziua a treia a competiției de înot a CE de la Berlin a programat alte cinci finale și tot atâtea semifinale în reuniunea sa de seară.

Primul record mondial

421
voturi

Competiția de înot a celei de-a 32-a ediții a CE de natație a continuat la Velodrome-ul din Berlin cu finalele zilei a doua.

Surprize și confirmări

429
voturi

Imnurile Serbiei, Ungariei, Suediei și Franței au răsunat luni în prima zi a “europenelor” de natație găzduite de Berlin.

Missy the Missile

456
voturi

Adică „Missy Racheta”, Missy Franklin a fost eroina zilei a şaptea a finalelor de înot ale CM: la Barcelona americanca a cucerit a cincea sa medalie de aur egallînd astfel

Record mondial la 200 m bras

443
voturi

Rikke Möller Pedersen a fost performera zilei a cincea din competiţia de înot a celei de-a XV-a ediţii a CM ce se desfăşoară la Barcelona: daneza a corectat recordul mondial la 200

Medalii sud-africane

470
voturi

Ziua a patra a finalelor de înot din cadrul celei de-a XV-a ediţii a CM ce se desfăşoară la Barcelona a prilejuit delegaţiei sud-africane bucurioa a nu mai puţin de trei medalii, dintre