Gimnastica

Argint pentru Larisa

438
voturi

Larisa Iordache a cucerit încă o medalie de argint la cea de-a 45-a ediție a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Artistică, competiție găzduită de localitatea chineză Nanning.

Argint pentru Larisa

459
voturi

Larisa Iordache a cucerit medalia de argint a probei de individual compus la cea de-a 45-a ediție a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Artistică, competiție găzduită de localitatea chineză

Calificare cu emoții

476
voturi

În localitatea chineză Nanning au debutat întrecerile celei de-a 45-a ediții a Campionatului Mondial de Gimnastică Artistică, iar marți s-a și decernat primul set de medalii, cel

Bellu a fost desemnat director al AOE

904
voturi

Fost secretar de stat in Ministerul Tineretului si al Sportului, considerat unul dintre cei mai valorosi antrenori de gimnastica din lume, Octavian Bellu a fost numit de catre COSR in functia de director al Academiei Olimpice de Excelenta.

Campionatele Mondiale Universitare 2009

894
voturi

Un clujean va conduce delegatia Romaniei la Campionatele Mondiale Universitare cere se vor desfasura in perioaad 4-10 iulie la Belgrad (Serbia).

Campion la Grand Prix-ul de la Bucuresti

1059
voturi

Saritorul cu prajina Kecskes Levente a ocupat locul 1 la Grand Prix-ul de atletism desfasurat la Bucuresti, in zilele de 30 si 31 ianuarie. Sportivul legitimat la "U" a obtinut un rezultat de 4,70 metri.
La aceeasi competitie, Mateffy Endre (greutate) a ocupat locul 3 la categoria tineret si locul 2 la categoria seniori, Sergiu Lutas (prajina) a ocupat locul 4, iar Andreea Calugaru a sosit a cincea in proba de 60 de metri.
 
sursa: u-cluj.ro

File din istorie: Daniela Silivas - Seul 1988

Daniela Silivas a fost singura gimnasta de la Seul care a castigat o medalie in toate cele sase competitii. De asemenea, a egalat recordul Nadiei Comaneci, primind sapte note de 10 intr-o singura competiţie olimpica.

O fila de istorie : Nadia Comaneci, Montréal 1976

Un video cu Nadia Comaneci , Montréal 1976, evoluand la paralele.