Carti de joc

Romania in circuite de poker

1019
voturi

In 2010, Romania intra in circuitul marilor turnee mondiale de poker. In perioada 27 martie-2 aprilie , va avea loc la Bucuresti turneul World Poker Tour (WPT).

Program TV online: Poker TV

881
voturi

De acum puteti urmari online postul Poker TV. Pentru aceasta accesati aici sau in partea de sus a categoriei Alte Sporturi/ Carti de Joc.
 

Cupa Politehnica

1114
voturi

In perioada 05-08 februarie 2009 Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca in colaborare cu Federaţia Română de Bridge organizeaza a VIII-a editie a turneului de BRIDGE.

Cupa Politehnica
Locul de desfasurare va fi Clubul Cultural Studentesc , Complex Cantina-Restaurant Observator (str. Observatorului nr 34)

Cupa Politehnica - Turnee de perechi - Open

PRIMUL TURNEU (24 – 27 de done)
In memoriam Pusztai Kalman

Cartomantia

581
voturi

Scurt istoric

De multe ori originea cartilor de joc a fost atribuita unei povesti romantice, de dragoste sincera, intre Carol al VI-lea, regale Frantei, si o tanara simpla, din popor, pe numele ei Odette. Cum regele era macinat de crize de melancolie ingrozitoare (in realitate acest rege a avut probleme mentale el fiind supranumit si “Nebunul” dar si “Cel mult iubit”) Odette s-a gandit sa-si distreze iubitul cu niste cartoane colorate despre care auzise ca erau folosite pentru amuzament intr-o alta tara, tara sarazinilor.

Se poate trai din Poker?

637
voturi

Dorinta celor mai multi dintre noi este de a trai mai bine. Cei care cistiga in mod regulat, adica 10-15% din totalul celor care joaca, s-au gindit, cred, la posibilitatea ca veniturile lor principale sa vina din jocul de poker. Ce este mai frumos decit sa joci poker toata ziua si sa nu ai un sef care sa te bata la cap? Cine nu vrea sa aiba independenta financiara totala? Cine nu vrea sa isi stabileasca singur programul si prioritatile? Sint oare aceste lucruri usor de obtinut? Care ar fi principalele obstacole?