Biliard/Snooker

„Joaca” s-a terminat, urmează CM

290
voturi

„Joaca” s-a terminat, urmează CM

Final de sezon cu emoţii

281
voturi

Au mai rămas doar două competiţii de ranking (pe puncte) până la debutul campionatului mondial, eveniment major care încheie, în mod oficial, sezonul de snooker profesionist: finala Circuitulu

Bingham, campion mondial

375
voturi

Campionatul Mondial de Snooker rezervat profesioniștilor s-a încheiat cu victoria lui Stuart Bingham (favorit nr.

Favoriții și McGill

470
voturi

Faza optimilor de finală s-a încheiat fără prea mari surprize în Crucible Theatre din Sheffiled, tradiționalul fief al Campionatului Mondial de Snooker.

Campionul umilit

482
voturi

Ziua a șaptea a Campionatului Mondial de Snooker a adus și cea mai mare surpriză de până acum: eliminarea deținătorului titlului.

Englezii, în prim plan

447
voturi

Trei englezi sunt ultimii calificați în optimile Campionatului Mondial de Snooker, competiție care încheie sezonul competițional 2014-15.

Puține surprize

434
voturi

Prima rundă a Campionatului Mondial de Snooker e pe cale să se încheie, surprizele de până acum fiind puține.

Emoții pentru Selby

389
voturi

In Crucible Theatre din Sheffield au început întrecerile Campionatului Mondial de Snooker. Primele cinci partide încheiate au adus și primele surprize, doi favoriți fiind eliminați.

Punct final al calificărilor CM

385
voturi

Runda a treia a fost și ultima în Ponds Forge International Sports Centre din Sheffield, locație unde 128 de jucători de snooker s-au întrecut pentru cele 16 locuri libere de pe tabloul principal

Surprize peste surprize

368
voturi

Au mai rămas în cursă doar 32 de jucători în calificările pentru Campionatul Mondial de Snooker, ediția 2015. În primele două runde surprizele s-au ținut lanț.