Atletism

Primul maraton montan din Muntii Apuseni!

1519
voturi

Clubul Alpin Roman - Sectia Universitara Cluj va invita sa concurati la primul maraton montan din Muntii Apuseni, in data de 25 iunie 2011.

Atletism: Rezultate la Juniori III

1004
voturi

Pe 6-7 martie la Bacau a avut loc Campionatul National juniori 3. La aceasta competitie au participat 343 de atleti din 89 de cluburi, 171 la masculin si 172 la feminin.

Atletism: Sportivii U Cluj in Ungaria

948
voturi

CS Universitatea Cluj a participat pe 4 martie la Memorialul Atletismului Universitar de Sala - Bacsalmasi desfasurat in Budapesta, Ungaria. Clubul clujean a fost reprezentat de cinci atleti care au obtinut urmatoarele rezultate:

Greutate:
Mateffy Endre - Loc I (15.08m) - masculin

Medaliati la Cupa de Cristal

970
voturi

In perioada 27-28 februarie a avut loc la Bucuresti Campionatul National la atletism Cupa de Cristal.

Clujenii campioni la probe combinate

1072
voturi

Weekendul trecut s-a desfasurat in sala de atletism din Bucuresti Campionatele Nationale de probe combinate la seniori, tineret si juniori 2. Dintre sportivii clujeni prezenti la competitie amintim de Nagy Judit de la CS "U" Cluj care a reusit clasarea pe primul loc la pentatlon la categoria tineret si seniori cu 3811 puncte.

Rezultate Grang Prix, Juniori 3

1083
voturi

Sambata 13 februarie a avut loc la Bucuresti competitia Grand Prix la Juniori 3. La aceasta au participat 237 de atleti de la 59 de cluburi dintre care 115 la masculin si 122 la feminin. Din judetul Cluj au participat sportivi apartinand cluburilor LPS Cluj Napoca, CSS Viitorul Cluj Napoca si L. Al. Papiu Ilarian Dej.
Rezultatele clujenilor au fost:
- Pirv Vlad Daniel (LPS Cluj Napoca) la proba lungime a obtinut locul V cu 5.28m si locul VI la proba 300m cu rezultatul 41.03

Atletism: Rezultate in etapa a II-a a Grand Prix

908
voturi

Etapa secunda a Turneului de Grand Prix (seniori, tineret si juniori 1) s-a desfasurat weekendul trecut la Bucuresti. Turneul s-a bucurat de participarea a 284 de atleti reprezentand 80 de cluburi din tara. CS Universitatea Cluj a fost reprezentata in aceasta etapa de catre 8 atleti,

Atletism: U Cluj prezenta la CN "Grand Prix"

893
voturi

Sambata trecuta a avut loc prima etapa a Campionatului National "Grand Prix", competitie desfasurata la Bucuresti. Au participat la aceasta 212 alteti din 70 de cluburi din tara din care 142 de baieti si 70 de fete.

Atletism: CS U Cluj pe locul IV la CNU

938
voturi

16 sportivi ai Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat in perioada 22-23 ianuarie la Campionatul National Universitar de Atletism. Competitia s-a desfasurat la Bacau si s-a bucurat de participarea a 148 de atleti.

Gabriela Szabo a deschis Crosul Transilvania

893
voturi

Ieri a avut loc Crosul Trasilvania, o competitie redeschisa dupa 6 ani de absenta. Startul competitiei a fost dat de vicepresedinta Federatiei Romane de Atletism, campioana Gabriela Szabo. Traseul a avut o distanta de 4 kilometri, pornirea fiind data din fata sediului Bancii Transilvania de pe B-dul Eroilor.